Think Tank North Sea start in oktober visietraject rond Environmentally sustainable blue growth

 

 

News Published at

  • 14 september 2021

Inleiding

Na een lange gedwongen pauze trapt de Think Tank North Sea op maandag 18 oktober haar nieuwe werkgroep Environmentally sustainable blue growth op gang. Interesse om hierrond samen met een diverse groep stakeholders een toekomstvisie uit te bouwen? Deelnemen is nog steeds mogelijk!

 

Details

De Think Tank North Sea, de bottom-up gedreven denktank voor onze Noordzee is weer klaar om een nieuw visievormingstraject aan te vatten. Na een lange gedwongen pauze omwille van de Covid-19 pandemie zal op maandag 18 oktober (13-16u) een eerste werkgroepvergadering plaatsvinden rond het nieuwe thema Environmentally sustainable blue growth. Dit thema bleek de afgetekende winnaar na een bottom-up gedreven selectieproces (zie nieuwsbericht 1 juni 2021).

De nieuwe werkgroep zal in goede banen geleid worden door het trio Steven Degraer (KBIN, voorzitter werkgroep), Marc Huygens (DEME, rapporteur) en Steve Bauwens (POM West-Vlaanderen, rapporteur).

Indien u interesse hebt om deel uit te maken van deze werkgroep en mee te bouwen aan een visie over hoe een duurzame economische ontwikkeling er in de toekomst op onze Noordzee kan uitzien, kan u zich nog steeds aanmelden. U kan hiervoor een mail sturen naar de werkgroepvoorzitter Steven Degraer of naar Steven Dauwe (VLIZ, algemene ondersteuning). Let wel, Het lidmaatschap van een publieke of private organisatie beperkt zich in de regel tot maximaal 1 vertegenwoordiger (en een plaatsvervanger) per werkgroep teneinde een evenwichtige samenstelling te bekomen. Daarnaast wordt een actieve inbreng van individuele burgers aangemoedigd.

Praktisch:

Locatie: VLIZ – Wandelaarkaai 7, 8400 Oostende, ingang 61.

Tijd: 13-16u

Broodjeslunch wordt voorzien

Belangrijk: De contactmomenten van de werkgroep zijn fysieke samenkomsten waarbij de huidige sanitaire veiligheidsvoorschriften gegarandeerd worden door de organisator. Toch willen wij vragen dat u bij deelname steeds in het bezit bent van een persoonlijk mondmasker.

Heeft u verder nog vragen over deze werkgroep of over de werking van de Think Tank North Sea, dan kan u deze mailen naar: info@thinktanknorthsea.be.

Als u op de hoogte wil gehouden worden van alle Think Tank North Sea nieuws, dan kan u zich abonneren op de nieuwsbrief.